Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ПРАВАЦ - АВАЛА (ИЗЛЕТ УЧЕНИКА ДРУГОГ РАЗРЕДА)

Датум креирања: четвртак, 07 мај 2015

 ИЗЛЕТ УЧЕНИКА ДРУГОГ РАЗРЕДА –  ПРАВАЦ АВАЛА

                    На основу захтева и интересовања ученика другог разреда, Географска секција је организовала једнодневни излет у правцу Авале, дана 23.04.2015. године.

На излет је кренуло 64 ученика, два стручна сарадника и 7 професора. Када стижемо на наше прво одредиште,  Обедску бару- специјални резерват природе упознајемо се са положајем и настанком резервата, као и са биљним и животињским светом, а након тога настављамо пут ка Бојчинској шуми, познатом излетишту и прелепом амбијенту недалеко од Прогара.

На следећем одредишту обилазимо гробове наших патријарха Димитрија и Павла. Дивимо се лепотама манастира Раковица. После краћег задржавања крећемо ка Авали, најнижој планини у оквиру Шумадијске греде.  Након планираног ручка у планинарском дому „Чарапића брест“ крећемо ка Авалском торњу. Авалски торањ је симбол града Београда, висине 205 м. Лифтови су на одвезли до видиковца одакле се пружа импресиван поглед на Београд, Шумадију, Срем... Ученици су затим посетили споменик Незнаном јунаку, шетали уређеним пешачким стазама и уживали у дивном амбијенту још једног излетишта.

У повратку кући, искористили смо прилику која нам се указала и посeтили смо Кућу фудбала у Старој Пазови. Ученици су обишли модерне спортске терене, сауне, теретене што је употпунило садржај програма самог излета.

У прилогу можете погледати слике.


 1  2
   

 

Погодака: 636

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .