Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ

Датум креирања: петак, 15 мај 2015

panoПрошле суботе, 9. маја у многим светским престоницама је обележен дан победе над фашизмом и 70 година од завршетка Другог светског рата, најкрвавијег сукоба на свету икада. Ученици наше школе, који уче руски језик, овај датум су обележили израдом паноа под називом "С Днем Победы" и тако подржали акцију Руског дома из Београда у обележавању овог догађаја. Они су обрадили најпознатије догађаје везане за Велики отаџбински рат. Ученици првог разреда су поводом тога научили руску химну. Предметни наставник руског језика, Жељка Влаовић, је ученике упознала са богатом историјом овог славног народа и братским односима између наша два народа. Као што знамо ниједан сукоб није остао дужан када су жртве у питању, па ни Други светски рат. Он је однео између 55 и 65 милиона људи. СССР је у току рата изгубио око 27 милиона људи. Ове године наша држава је имала ту част да учествује на Паради победе у Москви. Наше учешће је допринело ешалон од 75 гардиста, међу њима и две гардисткиње, које су наравно запале за око руског председника Владимира Путина. Не смемо заборавити да је наша држава дала велики допринос у борби против фашизма, пре свега са своја два антифашистичка покрета (ЈВУО и НОП). Зато, сећајмо се својих славних предака без обзира на то на чијој су страни били и који су знак носили на капи. Слава им!

Марко Квргић II2

2
3
4
5
6

Погодака: 503

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .