Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Државни и балкански шампион!

Created: Thursday, 04 June 2015

image 3911f7d8c358e782f7cd4c7e9bd031118f40ce067bd5e7c7bb12baccc48bb75a VНикола Савић, ученик III разреда Гимназије, из Марадика постао је државни и балкански шампион у пауерлифтингу (powerlifting), након што је на првенству Балкана у Књажевцу освојио 1. место. На такмичењу у марту је освојио златну медаљу, оборивши балкански рекорд чак два пута. Успех није изостао ни на два наредна такмичења, а на последњем, Државном купу који је 16. маја одржан у Параћину, поново осваја прво место и златну медаљу, уз обарање рекорда.
Никола долази из спортске породице, а паурлифтингом се бави од своје 12. године. Све почиње у теретани коју има код куће, а само неколико година касније, Никола постаје такмичичар у категорији Т2 (до 18. година и до 100 кг). Вредно, напорно и предано тренира, шест пута недељно, на тренинзима подиже веће тежине од оних које важе за званичне светске рекорде, не запостављајући школу и школске обавезе. Таленат и успех Николе нису могли остати незапажени те су одмах након турнира уследили позиви за учешће на другим турнирима, а између осталог и за учешће на европском првенству 2015. које ће се одржати у Енглеској.
Никола већ почиње припреме за Светско првенство, које ће се наредне године одржати у нашој земљи, а ми му желимо да настави да ниже успехе.

 

 

 

Hits: 615

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .