Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дан отворених врата 2015

Датум креирања: среда, 21 октобар 2015

Дану отворених врата Универзитета у Новом Саду присуствовали смо ми, матуранти Гимназије у Инђији 17. 10. 2015. године у пратњи професорка Милане Лукић, Горане Лукић и педагога Слађане Рашић.


Имали смо прилику да се упознамо са целокупним компексом универзитета и посетимо све факултете који улазе у његов састав. Свечаност отварања самог догађаја као и штандови са мини презентацијама факултета одржани су унутар ректората где смо могли прикупити неке основне информације и брошуре о факултетима који нас интересују. Затим смо одлазили на свечане презентације унутар самих факултета где је присуствовало више стотина ђака из Војводине. Највећи број наших матураната био је заинтересован за Факултет техничких наука где су провели више од два сата распитуући се за све појединости у вези са самим студирањем и могућностима које оно нуди. Морам похвалити врхунску организацију самог факултета и приступачност како студената тако и професора који нису оклевали да одговоре на свако наше питање. У склопу отворених врата на ФТН-у организован је обилазак будућих студената по амфитеатрима, учионицама, лабораторијама за практичну наставу, док је по нашем мишљењу најкориснија и заиста од највеће помоћи била „Кафа са студентима ФТН-а“ у студентском клубу „Машинац“. Ту смо имали прилику да разговарамо са студентима о свим питањима везаним за саму процедуру уписа, о испитима, могућностима запослења и даљег школовања. Имали смо могућност да упоредимо смерове које факултет нуди, њихове предности и мане, али и да сазнамо понешто о студентским организацијама и могућностима које нуди факултет за инострано студирање. На крају, наши ученици су врло задовољни посетом, њеним резултатима, и кажу да ће им много значити при избору будуће професије и школовања.

Милица Црнчевић

Погодака: 503

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .