Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Пливање

Датум креирања: среда, 28 октобар 2015

2igorНа општионском нивоу такмичења у пливању Игор Свешњиков, ученик четвртог разреда наше школе, освојио је прво место, а освојеним другим местом на окружном нивоу такмичења пласирао се на светско такмичење Школска олимпијада.


„Доста сам изненађен тиме што сам заузео прво место на општинском такмичењу, а још више тиме што сам успео да се пласирам на даље такмичење које ће се одржати у Београду. Поносан сам што сам добио прилику да браним част школе на такмичењу таквог нивоа“, рекао нам је Игор.

 

1

 

 

Погодака: 489

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .