Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Народној скупштини у Београду

Created: Wednesday, 28 October 2015

Посета Народној скупштини у Београду

У суботу, 26.09.2015. године, посетили смо Скупштину Републике Србије. Било је веома занимљиво слушати предавања о постанку Скупштине, њеном историјату и свим дешавањима која се одвијају у овом објекту.

Одушевљена сам изгледом Скупштине и диван је осећај седети на месту посланика. Док сам седела, размишљала сам о могућностима да једног дана тамо седим као прави посланик и доносим важне одлуке о нашој држави. Радујем се следећој посети Скупштини и сигурно ћу опет бити део групе која ће је посетити.

Снежана Улемек

1 copy

Hits: 552

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .