Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Аудиција свет

Created: Friday, 30 October 2015

Аудиција за нове чланове драмско-рецитаторске секције одржана је 26. септембра 2015. с почетком у 10 часова. Повод за аудицију је Јубилеј 20 година рада драмско-рецитаторске секције у Инђији и 50 година постојања Гимназије у Инђији.

 

Тим поводом биће обновљена представа „Свет“ Бранислава Нушића, којом је ова секција а и професорка Драгица Савић почела. Професори на аудицији су одабрали глумце и подељење су улоге за нови „Свет“.
Године пролазе, тренуци одлази и долазе…

audicija

audicija1

Hits: 585

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .