Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дечје село

Датум креирања: петак, 30 октобар 2015

Представници Ученичког парламента Ања Годић и Раде Обрадовић посетили су Дечје село "Др Милорад Павловић" у Сремској Каменици и однели школски прибор који је прикупљен у хуманитарној акцији Гимназије.


"Упознали смо се са Бојаном и Аном, социјалним радницима у селу, које су нам објасниле на који начин све функционише. Оне су нам рекле да се труде да им обезбеде што боље услове за живот. Драго нам је да увек има хуманих људи који донацијама помажу бољи рад дома и веома смо поносни на наше ученике који су већ неколико година уназад организовали и учествовали у више хуманитарних акција.»
Ања Годић         

    decije selo2decije selo

Погодака: 421

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .