Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Извештај са представе „Коштана“

Датум креирања: петак, 30 октобар 2015

Извештај са представе „Коштана“

У пратњи професорка Драгице Савић Радоњић, Биљане Булатовић, Љиљане Жижић и Јоване Глогиње, дана 15.10.2015. године, посетили смо Новосадско позориште. Гледана је представа „Коштана“ из НП Суботица.

Дело је режираро Андраш Урбан, према мотивима драмског дела Боре Станковића.
Представа шаље поруку о равноправности полова, националних мањина, различитих вероисповести... Оставила је снажан утисак на ученике, због сцена које су изазивале смех, али и измамљивале сузе код публике.

kostana

Погодака: 951

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .