Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Швајцарска 2015

Датум креирања: петак, 30 октобар 2015

Ученици наше школе и ове године провели су 15 дана у Швајцарској, од 1. до 15. септембра 2015. године.
«После дугог пута стигли смо у дечје село Киндердорф. Наши домаћини Клаудија, Барбара и Џулијан дочекали су нас раширених руку. Након доласка ишли смо у обилазак села и имали прву радионицу.

Радионице су се одржавале сваког радног дана до 9.00 до 12.00 и од 14.00 до 17.00 часова. Радионице су биле поучне и забавне и извођене су углавном кроз игру. Дружили смо се са децом из Македоније. Сваке вечери имали смо различите активности: омладински клуб, интернет клуб, disco dance у сали, дружење и певање уз гитару. Комуникација у кући била је одлична, сви смо се слагали. Били смо као једна породица. Ишли смо на излете сваког викенда, обилазили смо велике градове као што су Ст Гален, Цирих, Луцерн, жичаром смо се пењали на врх Сентис, видели смо Рајнине водопаде, ишли смо у Технораму и у фабрику сира. Видели смо и научили много. Било је ово незаборавно искуство.
У Швајцарској су уживали: Ана, Ивана и Кристина Блануша, Јелена Веселиновић, Александра Филиповић, Миливоје Ашчерић, Мартина Жабчић, Николина Поткоњак и Ивона Младеновић.

Ана Блануша

Погодака: 675

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .