Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета сајму књига

Датум креирања: петак, 06 новембар 2015

31. октобра 2015. године педесетак ученика наше школе у пратњи неколико професора посетило је Сајам књига у Београду. 

Ученица трећег разреда Јелена Веселиновић пренела нам је своје утиске:
„Као и сваке године на сајму је било много људи са својим листама жеља.

То нас никако није спречило да трагамо за штивом које смо дуго прижељкивали. Купили смо неколико књига лектире, романе Ива Андрића и још понеки роман да нам заслади хладне зимске дане. Кући смо кренули са осмехом на лицу и пуни лепих утисака, надајући се што скоријем слободном времену за читање.“

Исидора Петровић

sajam

Погодака: 613

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .