Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Крос поводом Дана ослобођења Инђије

Датум креирања: уторак, 17 новембар 2015

КРОС
На Уличним тркама које су одржане у нашем граду, а поводом Дана ослобођења Инђије учествовала је и наша школа. Наши ученици освојили су запажена места, и то:

средњошколке први и други разред: Миљана Младеновић I4 освојила је прво место, а Невена Мрвић II4 друго место;
средњошколци трећи и четврти разред: Бошко Живковић II3 освојио је треће место;
средњошколке трећи и четврти разред: Теодора Сувајац III4 освојила је прво место, а Наташа Матош III4 освојила је друго место.

Честитамо ђацима! 

Исидора Петровић

Погодака: 398

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .