Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Изложба Удружења ликовних уметника Инђије

Датум креирања: уторак, 17 новембар 2015

Крајем септембра и почетком октобра ове године ученици III1 и IV1 су посетили су изложбу УЛУИ (Удружења ликовних уметника Инђије). На изложби су ученици могли да погледају дела разнородних тема, техника и манира сталних чланова удружења. У првој просторији били су изложени и радови полазника Ликовне радионице која је одржана од маја до августа ове године а на којој је учествовала и наша ученица Дуња Бановић, ученица IV1.

Погодака: 480

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .