Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Облежавање Дана примирја

Датум креирања: уторак, 17 новембар 2015

 

Ученици наше школе одали су почаст палим борцима у Првом светском рату и на тај начин обележили 11. новембар, Дан примирја. Сви ученици, али и професори носили су амблем Наталијине рамонде на својим реверима. Ученици географско-историјске секције били су задужени за прављење амблема, као и за њихову расподелу. Такође, одржали су и прикладно предавање о празнику и самом рату.

                                                                                                              Јелена Кртинић и Драган Весић

 

Погодака: 346

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .