Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Светски Дан љубазности

Датум креирања: уторак, 17 новембар 2015

Инђијски гимназијалци 13. новембра 2015. године обележили су Светски дан љубазности. Ученици су писали лепе поруке и делили загрљаје.

„Иако се у Србији овај дан не обележава то нас није спречило да заинтересујемо другаре да данас буду љубазни, једноставно је и чини да се добро осћате. Насмешите се и помозите некоме, уделите комплимент, поклоните чоколаду или загрлите некога и ширите срећу!“

                                                                                              Ања Годић – председница Ученичког парламента

 

 

Погодака: 590

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .