Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Мјузикл „Зона Замфирова“

Датум креирања: петак, 18 децембар 2015

У организацији професорке Милане Лукић, професоке Жељке Влаовић и ученика првог разреда Драгана Весића, ученици Инђијске гиманзије гледали су мјузикл „Зона Замфирова“ у Позоришту на Теразијама. Главне улоге тумачили су Иван Босиљчић, Милена Живановић, Даница Максимовић, Небојша Дугалић, Слободан Стефановић, Маја Новељић и многи други. Музика, режија и сценографија биле су на завидном нивоу, као на Бродвеју. Публика је била очерана и помно је испратила сваку сцену. Иако су поједини ученици били скептични јер су љубав између кујунџије и прелепе чорбаџијске кћери више пута гледали на филму, нико није изашао разочаран из позоришта. На самом крају смо се осетили помало посебно. Наиме, након што је публика изашла, ученицима гимназије придружили су се глумци. Упознали су се са ученицима и желели су да чују њихове утиске. Након тога смо се фотографисали сви заједно. Најјачи утисак на нас је оставила једна од наших најславнијих глумица, дивна Даница Максимовић. Нисмо остали равнодушни на њен шарм и позитивну енергију коју је ширила како на сцени тако и ван ње.

Младен Бркић II4

 

Погодака: 756

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .