Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Фестивал науке

Датум креирања: петак, 22 јануар 2016

 

Фестивал науке одржан је на Београдском сајму у периоду од 3. до 6. децембра. Ученици наше школе Марко Ковачевић, Мирјана Барићак и Раде Обрадовић учествовали су са пројетком „Музикалне муње" , желећи да у пракси покажу претходно стечено знање из области физике и представе своју школу у пуном сјају. Како кажу посетиоци Фестивала, њихов штанд био је један од најпосећенијих и један од најбољих. Похвале су добили и од Ане Јовановић, оснивача и идејног творца Фестивала и Александре Патенковић, координатора за научне садржаје.
Пре самог Фестивала науке наши ученици учествовали су у снимању промотивног филма за његову најаву. Организатори су изабрали само неколико излагача од њих преко три стотине.
Међу сликама имате прилике да видите и пано који су осмислили наши ученици на којима се налазе разне занимљивости.
Разговарали смо са једним од учесника, учеником Марком Ковачевићем, и том приликом он нам је рекао:
„Годинама уназад хтели смо да се пријавимо за учешће на Фестивалу, и коначно се одважисмо ове године. Успели смо да ступимо у контакт са директорком Аном, а она нас је упутила на Александру Патенковић. Врло сам задовољан нашим учешћем на таквој манифестацији. Учествујући у нечему са чим немамо прилике сваки дан да се срећемо, стекли смо ново искуство. Упознали смо много људи сличних интересовања и много тога научили.“

 

Погодака: 504

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .