Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Прослава Светог Саве

Датум креирања: среда, 10 фебруар 2016

Наша школа је и ове године на примеран начин обележила школску славу – Светог Саву. Приредба је одржана 28. јануара 2016. године. Публика је громогласним аплаузом подржала Хелену Тодоровић која је рецитовала „Татјанино писмо Оњегину“ и Драгана Весића и његову рецитацију „Спаљивање Светог Саве“. Водитељи програма били су Младен Бркић и Хелена Тодоровић. У програму су учествовали и наши млади глумци који су извели драмски скеч. Тинејџери са својим средњошколским мукама, али и млади ходочасници Хелена Пешић, Марија Комазец, Јелена Кртинић, Стефан Пуалић, Драган Весић, Младен Бркић и Никола Бамбауер водили су нас кроз живот нашег просветитеља. Филип Кнежевић је одушевио присутне својим музичким талентом. На гитари је одсвирао једну музичку нумеру. Поред рецитацијско-драмске секције, под вођством професорке српског језика Драгице Савић, велику улогу одиграо је и наставник музичке културе Младен Шкорић, чији je хор, на одушевљење свих присутних, заблистао овом приликом.

Драган Весић I4

Погодака: 553

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .