Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно такмичење из математике

Датум креирања: среда, 10 фебруар 2016

Дана 23.1.2016. године, одржан је окружни ниво такмичења из математике у Сремској Митровици. Окупили су се најбољи математичари Срема.

Нашу школу представљали су ученици првог разреда Исидора Шкрбић, Катарина Шаламан, Милица Вукобрат и Драган Весић, ученик другог разреда Вукашин Лупуровић и ученик четвртог разреда Лука Булатовић. Такмичење је почело у 10 часова у митровачкој Гимназији. Након три сата решавање задатака, ђаци су имали одмор. По повратку у школу сазнали смо да су се Милица Вукобрат и Драган Весић пласирали на републички ниво такмичења које ће се 5. марта одржавати у Краљеву. Ментор пласираних ученика је професор Марта Куљевацки. Честитамо ученицима и наставници Марти и желимо им успеха у даљем такмичењу.

 

Погодака: 597

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .