Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Секција сликања и цртања

Датум креирања: петак, 12 фебруар 2016

Ово полугодиште било је изузетно радно за ученике који су похађали додатне часове у склопу Секције сликања и цртања које води професорка ликовне културе Бранислава Вранић. У наставку текста можете прочитати шта су све радили.
Ученице првих разреда Јеленa Кртинић, Исидора Петрушић, Кристина Кантар, Теа Беатовић, Тамара Малешевић и Катарина Товаришки током месеца новембра и децембра правили су украсе за новогодишњи сокак који се одржао у нашем граду од 26.12. до 30.12. 2015. године. Материјал за украсе обезбедила је општина Инђија, а ученици су показали изузетну вољу и креативност. Осликавали су кугле од стиропора, дно од пластичних флаша акрилним бојама и шљокицама, правили су украсе од дас масе.
Ученице III1 Исидора Петровић и Невена Ћућуз у сарадњи са школским психологом осмислиле су и осликале акрилним бојама зидне површине поред канцеларије. Зид је замишљен као едукативни кутак са бројним порукама које су исписане поред портрета девојчица и дечака. Сав материјал обезбедила је Гимназија.
Ученице III4 разреда Ана, Кристина и Ивана Блануша сликале су на лесониту акрилним бојама репродукције по Монеу.
На часовима секције, кабинет Филозофије добио је и занимљиву шару инспирисану грчким бордурама у духу грчке филозофије.
Погледајте фотографије и уживајте у креативности наших ученика.

Исидора Петровић

Погодака: 649

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .