Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Радио-телевизији Војводине

Created: Monday, 29 February 2016

18. фебруара 2016. године у пратњи професорке српског језика и књижевности Милане Лукић и Веселинке Ућукало, професорке психологије и грађанског васпитања, ученици Гимназије у Инђији посетили су Радио-телевизију Војводине. Лоше време и киша нису успели да покваре њихово расположење.

У 13 часова, по договору, у просторије у Сујтјеској улици, стигло је петнаест радозналих глава.

„Дочекани смо веома лепо, а девојке Тамара И Леа биле су веома пријатне, пријатељски расположене и отворене за сва наша питања. Прва просторија у коју су нас одвеле била је контролна соба. Из ње запослени контролишу слику и звук, а уједно смо имали прилику да на лицу места видимо и чујемо како се снима емисија „Зелена прогноза“. Након овога смо посетили студио где се снима информативни програм. Најхрабрија од нас била је Мирјана Барићак која се опробала улози водитеља. Имали смо прилику да посетимо монтажу, режију и глуву собу, а запослени су нам детаљно објаснили како све функционише. За девојке највећа радост била је посета шминкерници и гардероби, а за момке посета одељењу за тинејџере где су нас насмејали клипови наших вршњака. Упознали смо се и са члановима редакције „Водича за преживљавање“ и понуђена нам је отворена сарадња. На крају овог поучног путовања сви заједно смо отишли у ресторан где смо се додатно дружили и где су нам девојке одговориле на свако наше питање и отклониле све недоумице које смо имали. Заједнички закључак био је да је оно што видимо на телевизији као готов производ и што нам се чинило веома једноставно заправо много сложеније. Задовољни смо напустили зграду телевизије, а своје утиске размењивали смо на путу до куће. Ко зна, можда после овог искуства многи од нас заврши пред телевизијским камерама.“

Потенцијални будући новинар,

Милица Младеновић III2

Hits: 647

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .