Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Хуманитарна акција за Стојана Радеку

Created: Thursday, 23 February 2017

На састанку Ученичког парламента 22. фебруара 2016. године, подржан је предлог да се и Гимназија прикључи хуманитарној акцији која има за циљ прикупљање новца за операцију петогодишњег Стојана Радеке. Дечак из Старе Пазове болује од леукемије од августа 2016. године, а трансплантација коштане сржи у болници у Немачкој износи 300 000 евра. У склопу ове акције у нашој школи биће организоване активности помоћу којих ће како ученици, тако и школски колектив и грађани Инђије моћи да помогну. У наредних неколико дана објавићемо распоред и сатницу свих организованих активности.

Ана Брдар

Hits: 498

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .