Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Географско-историјска секција

Датум креирања: понедељак, 13 фебруар 2017

Наша школа је и ове године обележила Сретење, 15. фебруара  2017. године. Профеорка историје, Снежана Стећук и професорка георграфије, Љиљана Жижић, дошле су на идеју да ове године поводом празника организују географско-историјску секцију на којој ће се ученици боље упознати са  историјском подлогом једног од најзначајнијих српских празника.

Ученица четврте године, Јелена Веселиновић, одржала је предавање о Сретењу праћено презентацијом коју су многи похвалили. У складу са презентацијом, направљен је и плакат који се налази на паноу како би и ученици који нису чланови географско-историјске секције могли допунити своје знање.

Погодака: 950

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .