Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Такмичење из књижевности „Књижевна олимпијада“

Created: Wednesday, 22 March 2017

Поносни смо на ученике наше школе који су се пласирали на окружни ниво такмичења из књижевности "Књижевна олимпијада":
Први разред: Михајло Радојевић, Јово Гужвић, Јулијана Петковић, Лука Јојић, Петар Шорак, Теодора Богдановић, Мина Вишњевац, Сара Дрча и Исидора Динић.
Други разред: Сара Зец, Александра Киждобрански, Драгана Банић, Марија Комазец, Андријана Теодоровић и Теа Беатовић.
Трећи разред: Маша Жмирић, Давид Першић, Александар Милуновић, Тијана Нештинац и Мина Врачаревић.
Честитамо ученицима и њиховим наставницама.

Hits: 326

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .