Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Светски дан поезије

Created: Thursday, 23 March 2017

На Светски дан поезије, 21. марта 2017. године, Руски дом у Београду је организовао такмичење у рецитовању под називом: „Поэзии чарующие строки“. Професорка руског језика из наше школе, Жељка Влаовић, водила је ученике Ненада Шкрбића, Јову Гужвића (I-4) и Драгана Весића (II-4). 
Резултати су следећи:

Општа група рецитатора од 14 до 18 година:
Јово Гужвић – треће место

Категорија Уметничко рецитовање:
Драган Весић – прво место

Тог дана се у Руском дому могла чути најлепша руска поезија коју су говорили и руски и српски ученици. Било је то предивно искуство за наше ђаке.

Hits: 355

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .