Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Пројекат „Споменици Другог српског устанка“

Датум креирања: понедељак, 15 мај 2017

3. маја 2017. године, тридесет и два члана Географско-историјске секције, посетили су Београд у пратњи професора Љиљане Жижић и Снежане Стећук. Ученици су обишли Музеј 25.мај, Кућу цвећа , Конак кнеза Милоша у Топчидеру и на Калемегдану цркву Ружицу. Посетом Конаку кнеза Милоша завршен је пројекат „Споменици Другог српског устанка„ који се реализовао у оквиру секције у прошлој и овој школској години.

Погодака: 875

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .