Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета амбасадорке Индије инђијској Гимназији

Created: Thursday, 08 June 2017

 

Велика част и задовољсто било нам је да угостимо амбасадорку Индије, њену екселенцију Нариндер Чаухан. Амбасадорка је посетила нашу школу 2. јуна 2017. године и одржала предавање ученицима, наставницима и представницима локалне самоуправе поводом Међународног дана јоге. Предавању је присуствовала и Невена Ђукановић, сертификована инструкторка јоге и више од осамдесет ученика. 

Овом приликом амбасадорка је говорила о економији и култури Индије, али и сличностима између Индије и Србије. 
- Веома смо поносни што је од свих школа амбасадорка Индије одабрала баш нашу школу. Предавање је било лепо и едукативно. Заиста нисам знала да јога може да има толико позитивног утицаја на здравље људи, и зато се надам да ће директор испунити обећање и да ће се наредне школске године у школи отворити секција јоге - рекла нам је ученица друге године.
Овом приликом у улози преводиоца нашли су се ученици II3 Никола Роберт Бамбауер и Стефан Пуалић.
Амбасадорка је учениицма поделила поклоне, мајице и часописе. Директор Гимназије, у име школе, поклонио је амбасадорки монографију, и Це-Де са свечане академије поводом 50 година од оснивања Гимназије, а сестре Ивана, Кристина и Ана Блануша, поклоникле су слику коју су насликале специјално за ову прилику.

Hits: 932

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .