Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Извештај са такмичења у пливању

Created: Tuesday, 05 September 2017

Такмичење у пливању, одржано 4.09.2017. године на територији општине Инђија, било је уједно и прво такмичење на коме су учествовали ђаци наше Гимназије у овој школској години. Такмичење је обухватало четири стила пливања: краул, леђно, делфин и прсно.

По речима ученице разреда II4, Јулијане Петковић, атмосфера на такмичењу била је врло ведра и пуна позитивне енергије. Упркос солидној конкуренцији, ученици наше школе нису имали трему. Самопоуздање које су наши ученици испољили представља резултат вежбања током целог лета на базену како у Инђији, тако и ван ње. Искуства стечена на претходним такмичењима из каратеа и многих других спортова су додатно помогла ученицима да се носе са тремом и притиском који су осећали. 

Додатну инспирацију су ученици наше школе имали због великог броја навијача који су присуствовали овом догађају.

Захваљујући њиховом труду, двоје ученика Гимназије је себи обезбедило даљи пласман на такмичењу, освојивши прво место.

Јулијана Петковић II4 прво место у прсном пливању на 100m.

Чинку Никола II4 прво место у краул пливању на 100m.

,,Веома смо поносни на себе, али још више на нашег професора Данила Станковића, који нам је био велика подршка'', рекли су ученици разреда II4.

Следећи круг такмичења ће се одржати у Врднику.

Честитамо ученицима Гимназије и њиховом професору Данилу Станковићу на постигнутим резултатима. Желимо им успех на даљим такмичењима!

 

Извештавају: Стефан Пуалић и Никола Бамбауер

Hits: 760

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .