Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Извештај са такмичења у рукомету

Датум креирања: понедељак, 09 октобар 2017

У уторак 07.10.2017. године, одржано је општинско такмичење у рукомету у мушкој и женској конкуренцији. Наши дечаци су успели да се пласирају у даљи ток такмичења. Победили су СС "Др Ђорђе Натошевић" и СС "Михајло Пупин" са убедљивим резултатима. Посебно су се истакли ученици Бошко Живковић, Никола Кресоја и голман Никола Чинку.

Ученице наше школе су одиграле један меч и изгубиле су од СС "Др Ђорђе Натошевић". Овај тим је састављен од великог броја ученица прве и друге године, које ће се учешћем у наредним такмичењима стећи веће искуство и самим тим у будућности показати боље резултате.

Питали смо ученицу Јулијану Петковић како она види утакмицу коју су одиграли, а она нам је одговорила у спортском духу: "Жао нам је што смо изгубили ово такмичење, али честитамо конкуренцији на победи. Био је ово одличан меч, и желимо им успех у даљем такмичењу. Упrкос поразу, атмосфера и дружење је било одлично.".

У мушкој конкуренцији Гимназија већ трећи пут узастопно осваја прво место на општинском такмичење у рукомету.

Желимо им сву срећу у даљем такмичењу.

Похвале свим ученицима и професору Данилу Станковићу на освојеним резултатима и изузетном залагању.

Извештава: Андреа Марковић

Погодака: 609

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .