Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Сабор српске омладине

Датум креирања: понедељак, 25 септембар 2017

 

Под покровитељством Српске Православне цркве, и са благословом Његовог Преосвештенства, епископа Сремског, господина Василија, у суботу, 23. септембра одржан је први сабор српске православне омладине. Предвиђено је да сабор буде одржан на Стражилову, али због временских услова одражан је у Сремским Карловцима. На једном месту окупио се знатан број ученика свих средњих школа са целокупне територије Срема. Међу њима су се нашле и све Инђијске средње школе: Др Ђорђе Натошевић, Михајло Пупин као и наша Гимназија.

Сабор је отпочео у религиозном духу, литургијом коју је служило Његово Преосвештенство, Епископ Сремски, господин Василије. Потом су уследиле разноврсне радионице које су се бавиле, данас веома заступљеним, темама попут унутрашњег развоја, болести зависности, патриотизма и многих других. Да би наставио разним такмичењима попут квиза, фудбала, одбојке, стоног тениса, камена с рамена, боћања, скакања у џаку и навлачења конопца. Велики број Инђијских средњошколаца остварио је и запажен успех у неким од дисциплина. Сабор се завршио концертом групе Гарави сокак.

Сабор је био потпуно бесплатан за све ученике, такође су били обезбеђени бесплатна храна и пиће.

Стечена су нова познаства, незаборавна забава и неоспорна едукација младих, што је и био сам циљ сабора.

Видимо се догодине!

Јово Гужвић

Погодака: 556

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .