Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ГРАФИК ЉУБАВИ

Датум креирања: понедељак, 11 децембар 2017

Друштво математичара Новог Сада и Природно Математички факултет у Новом Саду су, у оквиру Манифестације "Дани математике", организовали конкурс на тему " Математика у сликама". Ученици средњих школа Војводине имали су прилику да пошаљу своје радове на тему “Математика без речи,,.

plakat

 

Ученици III4 разреда наше школе, Кристина Ћалић, Драган Весић и Исидора Петрушић, освојили су прво место за свој рад "График љубави".

У разговору са професорком математике, Мартом Куљевацки, сазнали смо да нису имали много времена за припреме, али захваљујући оргиналној идеји и напорном раду, наши ученици успели су да остваре фантастичне резултате.

Такође похваљујемо на учешћу и остале ученике који су дали свој допринос:  Дејан Драгаш, Милица Савић и Јово Гужвић (II4); Сара Вучић и Јулијана Петковић (II4); Стеван Црногорац и Борис Матић (II3).

Извештава: Владана Вановац

  

Погодака: 823

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .