Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Резултати конкурса ученичког парламента

Датум креирања: уторак, 26 април 2011

Ученички Парламент Гимназије у Инђији учествовао је на Конкурсу за подстицање друштвеног активизма младих "Е, могу и ја! 2010" на тему "Помоћ пријатеља" (социјална инклузија и борба против дискриминације у локалним заједницама)


Пројекат под називом "Хајде са нама - да цветамо заједно!"  спроведен је под покровитељством Министарства омладине и спорта Републикe Србијe и Европског Покрета у Србији.

Пројекат је обухватао следеће:
Едукација на тему социјалне инклузије у ОШ "Петар Кочић" , ОШ "Душан Јерковић" , ОШ "Јован Поповић" , СШ "Др Ђорђе Натошевић" , ТШ "Михајло Пупин" и Гимназији.

Едукатори су били ученици Гимназије :
Теодора Марчета, Милица Попов, Милица Радичанин, Стефан Крунић, Јована Девић, Јелена Обрадовић, Тања Савић, Милица Контић, Ивана Живић, Маја Петковић, Вукашин Вукмировић, Милана Кнежевић  и Јелена Шолаја које  је обучила Зорица Петровић, педагог ОШ"Јован Поповић" у Инђији.

Литерарни конкурс на теме:

  • "Воља и Снага"
  • "Желим да кажем! Саслушајте ме!"
  • "Лепота душе – непроцењива"
  • Ликовни конкурс (социјална инклузија)

Конкурс је расписан 06.12.2010. године а затворен је 21.01.2011. године


Победници конкурса су:

Литерарни конкурс

1. место

Милица Павловић III-3, Гимназија Инђија и

Данијела Вранешевић VII разред, о.ш. „Доктор Ђорђе Натошевић“ Нови Сланкамен

2. место

Драгана Шимпрага II-1, Гимназија Инђија

3. место

Јелена Трбовић V разред, о.ш. „Доктор Ђорђе Натошевић“ Нови Сланкамен

Ликовни конкурс

1. место

Миа Четник I-3, Гимназија Инђија

У 12:00 ,  07. Фебруара у Културном центру биће додељене награде учесницима на конкурсу  за најбољи bookmarker и литерарни рад на тему инклузије, а награђенима ће бити уручене књиге.

Представа "Дај ми мало љубави!"

daj_mi_malo_ljubavi_-_teodora_marceta
Представа "Дај ми мало љубави!"  биће одржана у понедељак 07.02.2011. године у Културном центру у Инђији са почетком у 18:00.


Овом акцијом млади активисти желе да што већем броју људи укажу на актуелне проблеме ученика, људи са посебним потребама и тинејџера уопште како би их околина прихватила.


Глуме: Стојан Кнежевић, Теодора Марчета, Милош Шапић, Сташа Блечић, Драган Милошевић, Божана Цигановић, Станислав Самарџија и Александра Стећук.
Сценарио: Вукашин Вукмировић, Теодора Марчета

Председник Ученичког Парламента Гимназије

Вукашин Вукмировић

Погодака: 741

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .