Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Резултати такмичења у дебатовању

Датум креирања: уторак, 26 април 2011

Екипе које су учествовале на такмичењу у дебатовању  02. IV 2011. године

I3

Мандић Александра
Гаврић Александра
Узелац Сузана

II3

Ковач Милутин
Ковачевић Наталија
Опарница Немања

III3

Миљана Крстић
Аница Калинић
Милица Павловић

IV1


Обрадовић Љиљана
Цигановић Божана
Дробац Ненад

Победила је екипа III3.

Жири су чиниле:

професорка устава и права грађана Ракић Тања
професорка српског језика и књижевности Вученовић Александра
професорка социологије Шкрбић Наташа

Погодака: 554

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .