Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дечја недеља

Created: Wednesday, 17 October 2018

Дечја недеља традиционално се обележава у октобру са циљем скретања пажње на децу и њихова права. Ове године мото дечје недеље био је: "Моје је право да живим срећно и здраво - за одрастање без насиља." Тим поводом, ученички парламент уредио је пано у ходнику школе са цртежима и порукама наших ученика у складу са овогодишњом темом. Од 1. до 7. октобра гимназијалци су указиваи на важност безбедног и безбрижног детињства. Наредна недеља била је посвећена промоцији ненасилног понашања и превенцији насиља. У сваком одељењу одржана је радионица на ту тему.

Hits: 552

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .